-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:8352 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:6

از نظر پزشكي روزه چه خاصيت و اثري دارد؟

در آموزه هاي ديني براي روزه آثار مهم اجتماعي، تربيتي و ... بيان شده است.

يكي از آثار مهم آن در بهداشت و درمان برخي از بيماري ها ظهور مي كند. در طب قديم و جديد امساك نمودن و پرهيز از خوردن برخي از غذاها تأكيد شده است و پزشكان نيز به رژيم غذايي و پرهيز از زياد خوردن سفارش نموده اند؛ زيرا عامل بسياري از بيماري ها زياده روي در خوردن غذاهاي مختلف است، چون مواد اضافي، جذب نشده، به صورت چربي هاي مزاحم در نقاط مختلف بدن، يا چربي و قند اضافي در خون باقي مي ماند.

مواد اضافي لا به لاي عضلات بدن، محيط مناسبي براي پرورش انواع ميكرب هاي بيماريهاي عفوني است، و در اين حال بهترين راه براي مبارزة با اين بيماري ها نابودن كردن محيط آماده ميكرب ها از طريق روزه است، زيرا روزه، مواد اضافي جذب نشدة بدن را مي سوزاند و بدن را خانه تكاني مي كند.

الكسي سوفورين دانشمند روسي مي نويسد: درمان از طريق روزه فائدة ويژه اي براي درمان كم خوني، ضعف روده ها، التهاب بسيط و مزمن، دمل هاي خارجي و داخلي، سيل، اسكليروز، روماتيسم، نقرس، استسقا نوراستني... بيماري هاي چشم، مرض قند، بيماري هاي جلدي، بيماري هاي فوق ندارد، بلكه بيماري هايي كه مربوط به اصول جسم انسان است و با سلول هاي جسم آميخته شده همانند: سرطان، سفليس، سل و طاعون را نيز شفا مي بخشد.

شايد بر اساس اين نقش در سلامت روح و روان انسان است كه پيامبر اسلام(ص) فرمود: صوموا تصحّوا؛ روزه بگيريد تا سالم شويد.

البته بايد توجه داشت كه تأثير اصلي و اساسي روزه،در سلامت روح انسان است و صرفاً سلامت جسماني مدنظر نيست؛ زيرا سلامت جسماني به روش هاي ديگر هم شايد تأمين شود.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.